Αρχική σελίδα
 
 
Skip Navigation Links

 

Αναζήτηση
 
Skip Navigation Links.
Skip Navigation LinksΑρχική Σελίδα | Η Eταιρεία | Πληροφορίες για την εταιρεία Skip Navigation Links

Πληροφορίες για την εταιρεία

Πρόεδρος: Γεώργιος Δ. Κουτσουδάκης
Διευθύνων Σύμβουλος:   Θεόδωρος Δ. Σπυρόπουλος
Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος:   Κριτσιώπη Α. Χρυσούλα
Μετοχικό Κεφάλαιο: 103.095.382  ΕΥΡΩ
Μέτοχοι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (100%)

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΕΧΜ είναι η εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης του Ομίλου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με πολυετή δραστηριότητα και δυναμική παρουσία στο χώρο της Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (leasing) και της Μακροχρόνιας Λειτουργικής Μίσθωσης. Ως Θυγατρική του Ομίλου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ αντλεί από αυτόν όλα τα πλεονεκτήματα της πρώτης δύναμης στην Τραπεζική αγορά, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλη ευελιξία στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΕΧΜ απευθύνεται σε πελάτες ενεργούς σε κάθε τομέα της οικονομικής δραστηριότητας, με έμφαση στη βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο, υπηρεσίες, κατασκευές και ελεύθερους επαγγελματίες. Με υψηλής ποιότητος ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει λύσεις που υπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επενδυτικά σχέδια των πελατών της.

Στις δυνατότητες της ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΕΧΜ περιλαμβάνεται η σύναψη κάθε είδους σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης κινητού εξοπλισμού, οχημάτων και επαγγελματικών ακινήτων, καθώς και σύμβασης μακροχρόνιας λειτουργικής μίσθωσης επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα σύναψης σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης για εξοπλισμό επενδύσεων που εντάσσονται στους Αναπτυξιακούς Νόμους. Ετσι, μπορούν να καλυφθούν όλες οι ανάγκες μίας επιχείρησης σε καινούργιο ή μεταχειρισμένο εξοπλισμό, που αφορά μεμονωμένα μηχανήματα έως γραμμές παραγωγής, μηχανογραφικά συστήματα, εξοπλισμό γραφείου, οχήματα παντός τύπου, μηχανήματα έργου κλπ, με ευνοϊκό κόστος χρήματος.

Δήλωση για το ISO 9001:2015
Δήλωση για τα ISO 14001:2015 & 45001:2018

 

©2012  Εθνική Leasing

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA A.E.